ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Yoga στο Συνεβρο και μπάνιο στον ποταμό Κριό!

Featured Yoga στο Συνεβρο και μπάνιο στον ποταμό Κριό!
Ένα μικρό χωριό στην πλαγιά των βουνών της Αιγείρας με το εξωτικό όνομα Συνεβρό*, διάλεξαν οι δημιουργοί του Area Synest να κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα, ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο με μεγάλη αγάπη και περισσή φροντίδα!
Ένα θεματικό πάρκο που σέβεται την φύση και προάγει την τέχνη, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης σε κάθε επισκέπτη. Έμπνευση στάθηκε ο μύθος που συνοδεύει τις νύμφες του ποταμού Κριού, νύμφες με πρόσωπο πουλιού και σώμα γυναίκας! Εκεί δίπλα στην λίμνη, δίπλα στο νερό θα κάνουμε την yoga πρακτική μας με την καθοδήγηση των αγαπημένων μας δασκάλων Νικόλα Πορτοκάλη και Γιάννη Τζαβάρα!

Στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε το πάρκο.

Οι δυνατότητες είναι πολλές, μπάνιο στο ποτάμι και ξεκούραση στην κοίτη του, χαλάρωση μέσα στην κρυμμένες ανθρωπίνου μεγέθους φωλιές, επίσκεψη στα ζωάκια του πάρκου – μην παραλείψετε να ταϊσετε τις πάπιες! – να θαυμάσετε τα θερμοκήπια, να περιηγηθείτε στο λαογραφικό μουσείο, να θυμηθείτε επαγγέλματα που πιά δεν υπάρχουν, να θαυμάσετε την Αρμένικη εκκλησία ή απλά να χαρείτε μια πεζοπορία μέσα στο φιλόξενο και ασφαλές πάρκο!

Αν πεινάσετε ξεχωριστές νοστιμιές σας περιμένουν στο εστιατόριο και στο bar του πάρκου!

Παίρνοντας, το απογευματάκι, το δρόμο της επιστροφής θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην όμορφη παραλία της Ακράτας!
*«Συν και Εβρός, μετά τη φωτιά των Τούρκων συνευρέθηκαν εδώ δύο Εβροί, δηλαδή δύο ελάφια».

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας μάσκα προστασίας προσώπου και να τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας.
Θα ξεκινήσουμε στις 08.30 από Σύνταγμα (θα υπάρξουν και άλλες στάσεις φιλικές προς τους συμμετέχοντες) και θα επιστρέψουμε στις 20.00

Σας περιμένουμε!!!

Κόστος εκδρομής 40 ευρώ το άτομο (συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση, το εισιτήριο εισόδου στο πάρκο, το μάθημα yoga και η ταξιδιωτική ασφάλιση).

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας τώρα με μήνυμα στην σελίδα και η εξόφληση να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό (να αναφέρεται και το όνομα του συμμετέχοντος παρακαλώ).
Alpha Bank IBAN: GR6201402520252002002015245 Best Way Kοιν.Σ.Επ. (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από τον οργανωτή τα χρήματα επιστρέφονται. 

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Yoga στο Συνεβρο και μπάνιο στον ποταμό Κριό!

Ένα μικρό χωριό στην πλαγιά των βουνών της Αιγείρας με το εξωτικό όνομα Συνεβρό*, διάλεξαν οι δημιουργοί του Area Synest να κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα, ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο με μεγάλη αγάπη και περισσή φροντίδα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565