ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

Yoga practice & Sanitas per Aqua (Spa) 19/03/2023

Ελάτε να φτιάξουμε μια μέρα δώρο στο σώμα και στο πνεύμα μας! Τα ευεργετικά αποτελέσματα της πρακτικής yoga και το ζωογόνο ιαματικό νερό του Loutraki Thermal Spa θα μας χαρίσουν μια μέρα γεμάτη ευεξία και χαλάρωση!

Ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό ότι η λουτρόπολη του Λουτρακίου είναι ένα από τα ιστορικότερα και πλέον σύγχρονα Spa στην Ευρώπη και αποτελεί μέλος του Ευρωπαικού Συνδέσμου Ιστορικών λουτροπόλεων μαζί με το Bath στην Αγγλία, το Montecatini Terme στην Ιταλία, το Karlovy Vary στην Τσεχία, το Vichy στη Γαλλία, το Baden Baden στη Γερμανία!

ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 9 Π.Μ. – 7 Μ.Μ.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa θα απολαύσουμε την yoga πρακτική μας με την καθοδήγηση του αγαπημένου δασκάλου Γιάννη Τζαβαρα!

Η συνέχεια της ημέρας μας θα είναι εξίσου συναρπαστική ! Για μια ολόκληρη ώρα θα παραδοθούμε στα ευεργετικά δώρα του ιαματικού νερού του Λουτρακίου ! Υδρομασάζ στις πισίνες και σάουνα ή ατμόλουτρο! Ανανεωμένοι και χαλαροί θα έχουμε το γεύμα μας και στην συνέχεια θα περπατήσουμε δίπλα στην θάλασσα , στην φημισμένη παραλία του Λουτρακίου !

Όταν ο ήλιος δύσει θα πάρουμε τον δρόμο τη επιστροφής γεμάτοι από τις μοναδικές στιγμές που δημιουργήσαμε μαζί!

Θα ξεκινήσουμε στις 09. 00 από το Σύνταγμα (θα υπάρξουν και άλλες στάσεις φιλικές προς τους συμμετέχοντες)
Κόστος εκδρομής 50 ευρώ το άτομο.
Συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση, το μάθημα Yoga, το υδρομασάζ σε πισίνα, σάουνα ή ατμόλουτρο καθώς και η ταξιδιωτική ασφάλιση.Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά στο 6942063777 Αγγελική Κουτουλακη και στο 6972855349 Μαίρη Μενουνου ή με μήνυμα στην σελίδα και η εξόφληση να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό (να αναφέρεται και το όνομα του συμμετέχοντος παρακαλώ).

Alpha Bank IBAN: GR6201402520252002002015245 Best Way Kοιν.Σ.Επ. (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το διοργανωτή τα χρήματα επιστρέφονται.

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565