ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

Καλωσορίζουμε την Άνοιξη στα Μετέωρα (25 - 27/03/2022)

Eκεί που η φύση απλόχερα μας έδειξε την ομορφιά της και ο άνθρωπος τίμησε το μεγαλείο της πλάσης θα ταξιδέψουμε με φίλους για να γιορτάσουμε τον ερχομό της Άνοιξης!

Τρεις ανοιξιάτικες ξεχωριστές μέρες θα έχουμε στην διάθεση μας για να θαυμάσουμε ηλιοβασιλέματα, να περπατήσουμε στο δάσος, να ξεναγηθούμε στα ιστορικά μοναστήρια και να χαρούμε την ομορφιά της φύσης!

Η διαδρομή προς και από την Καλαμπάκα με τραίνο θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, γεμάτη εικόνες και μυρωδιές της άνοιξης!

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν την Παρασκευή το πρωί και μέσα από μια ξεκούραστη διαδρομή θα φτάσουμε στην Καλαμπάκα! Αφού τακτοποιηθούμε και ξεκουραστουμε στο ξενοδοχείο μας, θα περιηγηθουμε στην πόλη και το απόγευμα θα απολαύσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους βράχους των Μετεώρων! Θα περιπλανηθούμε μακριά από τη βουή της πόλης, σε μονοπάτια μυστικά που θα μας οδηγήσουν μπροστά σε έναν ήλιο λαμπρό έτοιμο να δώσει την θέση του σε μια γλυκιά βραδιά!

Την επόμενη μέρα και μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε μια υπέροχη πεζοπορία μέσα από μυστικά μονοπάτια και θα γνωρίσουμε την φύση και την ομορφιά των Μετεώρων! Την ανάσα θα μας κλέψουν οι υπέροχοι βράχοι και η θέα του κάμπου!

Την Κυριακή θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, στην Καλαμπάκα. Το Μουσείο περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή πτηνών και θηλαστικών καθώς και ένα ολοκληρωμένο μουσείο μανιταριών, το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα!

Θα αποχαιρετίσουμε τους νέους φίλους και τους περήφανους βράχους των Μετεώρων θα επιβιβαστούμε στο τραίνο και θα ξεκινήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής γεμάτοι από μοναδικές εικόνες και θετικά συναισθήματα!

Κόστος συμμετοχής:
148,00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο
με κράτηση θέσης και προκαταβολή 50,00 ευρώ έως τις 5 Μαρτίου.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μεταφορά με τραίνο προς/από την Καλαμπάκα, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και 3 δραστηριότητες (Πεζοπορία στα Μετέωρα και περιήγηση στις Μονές των Μετεώρων. Επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο μανιταριών)

Δεν περιλαμβάνονται: η είσοδος στις Μονές (3€ ανά Μονή) και η είσοδος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας & Μανιταριών (5€)

Αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες.


Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις με μήνυμα στην σελίδα και η προκαταβολή και εξόφληση να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό (να αναφέρεται και το όνομα του συμμετέχοντος παρακαλώ).
Alpha Bank IBAN: GR6201402520252002002015245 Best Way Kοιν.Σ.Επ. (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαιτείται η συμμετοχή 15 ατόμων.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από τον διοργανωτή τα χρήματα επιστρέφονται.

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565