ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

Qi Gong, πεζοπορία και διαλογισμός! (25/10/2020)

Δίπλα στην θάλασσα και στον λατρευτικό χώρο της θεάς Ήρας θα ασκηθούμε στο Qi Gong, με την καθοδήγηση της Κατερίνας Τζαρούμ @kathidjaroum (IG). Η πανάρχαια αυτή κινέζικη πρακτική, έχει σκοπό την ανάπτυξη της ζωτικής μας δύναμης και ενέργειας. Ασκήσεις κίνησης και τεχνικές αναπνοής θα μας δώσουν ευεξία και θα μας προετοιμάσουν για την διαλογιστική πεζοπορία από το Φάρο Μελαγκάβι προς τη λίμνη της Βουλιαγμένης Περαχώρας.

Η διαλογιστική πορεία θα περιλαμβάνει ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης αλλά και επαφής με τις αισθήσεις του σώματος. Έτσι θα δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για ενεργοποιήσουμε το σώμα και το νου με αποτέλεσμα μια απολαυστική και άμεση επαφή με τη φύση και το όμορφο τοπίο.

Οδηγός μας η Δρ. Νατάσα Παπαζαφειροπουλου Mindfulness.com.gr Καθηγήτρια διαλογισμού, απόφοιτη του πανεπιστημίου University of California in Los Angeles (UCLA)
Με την καρδιά, τις αισθήσεις, το πνεύμα και το μυαλό μας γεμάτα από εικόνες και γαλήνη θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και εμπειρίες σε ένα φιλόξενο χώρο με σπιτικό φαγάκι και κρασάκι.

Θα ξεκινήσουμε στις 09.00 από Σύνταγμα (θα υπάρξουν και άλλες στάσεις φιλικές προς τους συμμετέχοντες) και θα επιστρέψουμε στις 18.30.

Σας περιμένουμε!!!

Κόστος εκδρομής 28 ευρώ το άτομο (συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση, τα μαθήματα Qi Gong και διαλογισμού και η ταξιδιωτική ασφάλεια).
Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας τώρα με μήνυμα στην σελίδα και η εξόφληση να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό (να αναφέρεται και το όνομα του συμμετέχοντος παρακαλώ).
Alpha Bank IBAN: GR6201402520252002002015245 Best Way Kοιν.Σ.Επ. (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).

Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός των 25 ατόμων.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από τον οργανωτή τα χρήματα επιστρέφονται.

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565