ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

Αρχαιολογικό μουσείο Θήβας, Άσκρη & 9 Μούσες 01/12/2018

Εκδρομή! Εκδρομή ! Εκδρομή! Θυμάμαι τον εαυτό μου – μαζί με τους συμμαθητές μου - να το φωνάζει με δύναμη και πάθος μια όμορφη μέρα στο προαύλιο του σχολείου! Δεν είμαι σίγουρη αν πείσαμε τους καθηγητές μας τότε αλλά είμαι σίγουρη ότι η αίτηση – απαίτηση για εκδρομή παραμένει και παραμονεύει κάθε στιγμή που το μυαλό χαλαρώνει και η ανάσα μεγαλώνει. Εκδρομή λοιπόν!

Ένα ένα τα μουσεία μας ανανεώνονται και παρουσιάζουν την γνώση, τον πολιτισμό και την ιστορία μας με τρόπο πρωτοποριακό και διαδραστικό! Πρόσφατα στην πολύτιμη και μοναδική αυτή συλλογή προστέθηκε το αρχαιολογικό μουσείο Θήβας (http://www.mthv.gr ). Από εκεί θα ξεκινήσουμε λοιπόν την γνωριμία μας με την Βοιωτία και τους κρυμμένους θησαυρούς της!

Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Άσκρη την πολυστάφυλλο κατά τον Όμηρο (Σχόλια στην Ιλιάδα, 2,507), και το οινοποιείο «Κτήμα Μουσών» (https://www.facebook.com/MusesEstate/) όπου, ο τρίτης γενιάς ιδιοκτήτης του και οινολόγος θα μας ξεναγήσει στο οινοποιείο και τους αμπελώνες και θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του και το πάθος του για την γη των Μουσών και το πολύτιμο δώρο της: το Ελληνικό κρασί! λέον, θα έχει φτάσει το μεσημέρι -μάλλον θα έχει περάσει το μεσημέρι- και η Άννα με τον Χάρη θα μας περιμένουν στην ταβέρνα του χωριού!

Μετά το φαγητό- αν έχουμε χρόνο- θα πιούμε και καφέ ή θα περπατήσουμε στο κοντινό πάρκο αναψυχής (Limnh Mousson - Λίμνη Μουσων) με την πανέμορφη τεχνητή λίμνη σε ύψος 1400μ.! Αυτά ! μετά θα πρέπει να επιστρέψουμε ! Καλά να περάσουμε!

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565