ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

5 Θιβετανοί στη Λίμνη Δόξα 05/05/2019

Ας συναντήσουμε την αρχέγονη πηγή ευεξίας σε ένα τόπο μυστηριακό.  Στις 5 Θιβετανικές ασκήσεις ή αλλιώς 5 Ιεροτελεστίες θα μας μυήσουν οι δάσκαλοι yoga Νικόλας Πορτοκάλης και Γιάννης Τζαβάρας, με θέα τη λίμνη τον Χελμό και την Ζήρεια!

Θα ξεκινήσουμε στις 08.00 το πρωί (τα σημεία επιβίβασης θα είναι φιλικά στους συμμετέχοντες) και μετά από περίπου δύο ώρες θα βρεθούμε στην μαγεία της λίμνης Δόξα!

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τις πανάρχαιες πρακτικές που εξασκούνται από τους θιβετιανούς μοναχούς (διαδοχικές στάσεις του σώματος) με σκοπό να αφυπνίσουν τα ενεργειακά μας κέντρα. Αυτές οι ιεροτελεστίες γίνονται κάθε πρωί χαρίζοντας υγεία, ευεξία και εξισορρόπηση της ενέργειάς μας. Η πηγή της νεότητας, της σωματικής αλλά και πνευματικής δύναμης των μοναχών του Θιβέτ! Κάθε πρακτική, έχει στόχο να ενεργοποιήσει ένα από τα 5 βασικά στοιχεία του σύμπαντος, που κρύβουμε μέσα μας : Γη, νερό, φωτιά, αέρα, αιθέρα!

Λιχουδιές τοπικές θα μας περιμένουν μετά την πρακτική μας! Ας κάνουμε λοιπόν πικ νικ στην λίμνη!
Για γλυκό θα έχουμε του κουταλιού τριαντάφυλλο! Θα μας το τρατάρει ο ηγούμενος της ιστορικής μονής του Αγίου Γεωργίου. Θα μας ξεναγήσει στην εκκλησία και στο κρυφό σχολειό και θα μας διηγηθεί την μακρά και σημαντική ιστορία της μονής! Αφού θαυμάσουμε την πανοραμική θέα, θα τον ευχαριστήσουμε και θα συνεχίσουμε!

Οι επιλογές για δραστηριότητες στη λίμνη είναι πολλές!
Ιππασία – δεν χρειάζεται πρότερη εμπειρία για όσους το επιλέξουν-, περπάτημα στα μονοπάτια της λίμνης, γνωριμία με τα βότανα του Φενεού ή/και χαλάρωση με τοπικά αφεψήματα και καφέ.
... αρχίζει να νυχτώνει και ο δρόμος της επιστροφής μας περιμένει!

Καλά να περάσουμε!!!
Κόστος εκδρομής 38 ευρώ το άτομο (συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση, το μάθημα yoga, το φαγητό, ταξιδιωτική ασφάλεια)

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565