ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

Τα Πλατωνικά στερεά και η Γιόγκα 20/10/2019

Λέγεται πως ολόκληρη η Δυτική φιλοσοφία στηρίζεται στο έργο του Πλάτωνα, ενώ ολόκληρη η Ινδική φιλοσοφία ξεκινά από τους Ουπανισάδες, τα ιερά κείμενα της yoga.  Τα Πλατωνικά στερεά, (η Ιερή Γεωμετρία) συναντούν τα πέντε στοιχεία. Αυτά με τη σειρά τους, γίνονται Ένα, μέσω της πρακτικής της yoga και τελικά μας οδηγούν στην απόλυτη συνειδητότητα.

Στην Ένωση. Στην Ιερή αλήθεια μέσα μας!

Στο χώρο της Ακαδημίας, εκεί που ο Πλάτωνας αναζητούσε την αλήθεια της ανθρώπινης ύπαρξης, θα κάνουμε την γιόγκα πρακτική μας με την καθοδήγηση του αγαπημένου δασκάλου Γιάννη Τζαβάρα και θα αναζητήσουμε την προσωπική μας αλήθεια. Με το σώμα και την ψυχή γαληνεμένα θα συνεχίσουμε την ημέρα μας με την επίσκεψη στο Ψηφιακό, διαδραστικό Μουσείο της Ακαδημίας Πλάτωνος και θα περιηγηθούμε στο χώρο και «στον κόσμο των ιδεών».

Στην συνέχεια, με οδηγό το φίλο Μιχάλη Βασίλα Ηεκαδεμεια Ακαδημια Πλατωνος ερευνητή της ιστορίας της Ακαδημίας Πλάτωνος,θα περπατήσουμε στο Αρχαιολογικό Πάρκο, όπου δάσκαλοι και μαθητές μέσα από τον διάλογο, αναζητούσαν απαντήσεις σε φιλοσοφικά ερωτήματα που μας εμπνέουν μέχρι σήμερα.

Τελειώνοντας τον περίπατο μας, Το Καφενείο Στην Ακαδημία Πλάτωνος θα μας έχει ετοιμάσει υπέροχα αλλά και οικονομικά vegan πιάτα. Θα τα απολαύσουμε και θα...φιλοσοφήσουμε με τσιπουράκι, κρασάκι και καλή παρέα!


Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ το άτομο.
Παιδιά έως 12 ετών: Δωρεάν
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος φαγητού και ποτού.
Η είσοδος στο Ψηφιακό Μουσείο είναι δωρεάν για όλους.

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας με μήνυμα στην σελίδα και η εξόφληση να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό (να αναφέρεται και το όνομα του συμμετέχοντος παρακαλώ).

Alpha Bank IBAN: GR6201402520252002002015245 Best Way Kοιν.Σ.Επ. (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης από τον οργανωτή τα χρήματα επιστρέφονται.

Οι εκδηλώσεις που προβάλλονται στον τομέα αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Παραμένουν εδώ για αρχειακούς λόγους.

  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565