ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Click για επικοινωνία

Πρωτομαγιά Ανάμεσα σε Γη και Ουρανό!

Featured Πρωτομαγιά Ανάμεσα σε Γη και Ουρανό!

Εκεί που η φύση απλόχερα μας έδειξε την ομορφιά της και ο άνθρωπος τίμησε το μεγαλείο της πλάσης θα ταξιδέψουμε με φίλους για να γιορτάσουμε τον ερχομό του Μάη!

Τρεις ανοιξιάτικες ξεχωριστές μέρες θα έχουμε στην διάθεση μας για να θαυμάσουμε ηλιοβασιλέματα, να περπατήσουμε στο δάσος, να ξεναγηθούμε στα ιστορικά μοναστήρια και να συμμετάσχουμε στο θρυλικό κυνήγι τρούφας!

Η επιστροφή στην πόλη θα είναι εξίσου δελεαστική! Με τραίνο θα διασχίσουμε την Θεσσαλία και θα φτάσουμε στην Αθήνα γεμάτοι από τις εικόνες και τις μυρωδιές της άνοιξης!

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν την Πρωτομαγιά το πρωί και μέσα από μια ξεκούραστη διαδρομή με λεωφορείο θα φτάσουμε στην Καλαμπάκα!
Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας θα είμαστε έτοιμοι να αντικρίσουμε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους βράχους των Μετεώρων! Θα περιπλανηθούμε μακριά από τη βουή της πόλης, σε μονοπάτια μυστικά που θα μας οδηγήσουν μπροστά σε έναν ήλιο λαμπρό έτοιμο να δώσει την θέση του σε μια γλυκιά βραδιά!

Την επόμενη μέρα και μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε μια υπέροχη πεζοπορία μέσα από μυστικά μονοπάτια και θα γνωρίσουμε την φύση και την ομορφιά των Μετεώρων! Την ανάσα θα μας κλέψουν οι υπέροχοι βράχοι και η θέα του κάμπου!

Το απόγευμα θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στην πόλη και να την γνωρίσουμε!

Η σημερινή μέρα θα είναι ξεχωριστή! Κυνήγι τρούφας! Με την βοήθεια ειδικών θα μυηθούμε στο κυνήγι της τρούφας και θα ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά της! Δεν θα φύγουμε από το δάσος αν δεν δοκιμάσουμε την φημισμένη μακαρονάδα του σεφ μας και δεν διδαχθούμε όλα τα μυστικά της παρασκευής της!

Θα αποχαιρετίσουμε τους νέους φίλους και τους περήφανους βράχους των Μετεώρων θα επιβιβαστούμε στο τραίνο και θα ξεκινήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής γεμάτοι από μοναδικές εικόνες και θετικά συναισθήματα!

Κόστος συμμετοχής:
190,00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο με κράτηση θέσης και προκαταβολή 60,00 ευρώ έως τις 30 Μαρτίου.
210,00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο για κράτηση μετά τις 30 Μαρτίου.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μεταφορά με Λεωφορείο στην 1 Μαΐου, επιστροφή με τραίνο στις 3 Μαΐου, 2 διανυκτερεύσεις σε 3 αστέρων ξενοδοχείο με πρωινό και 2 δραστηριότητες (Πεζοπορία στα Μετέωρα και περιήγηση στις Μονές των Μετεώρων).

Αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες.
Δεν περιλαμβάνεται το κόστος για το κυνήγι τρούφας, το οποίο είναι προαιρετικό και η τιμή του είναι 55,00 ευρώ το άτομο.

Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις με μήνυμα στην σελίδα και η προκαταβολή και εξόφληση να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό (να αναφέρεται και το όνομα του συμμετέχοντος παρακαλώ).
Alpha Bank IBAN: GR6201402520252002002015245 Best Way Kοιν.Σ.Επ. (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαιτείται η συμμετοχή 20 ατόμων.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από τον οργανωτή τα χρήματα επιστρέφονται.

  • best way toursπολιτισμός και τουρισμός
  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣγια να δηλώσετε συμμετοχή
  • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΔευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ210 4838565